HomeNieuwsInstallatie van leden nieuwe VV van WSHD en commissieleden

Installatie van leden nieuwe VV van WSHD en commissieleden

Publicatiedatum: 30 mrt. 2019

Donderdagavond 28 maart 2019 vond de installatie plaats van de leden van de Verenigde Vergadering (VV) en van commissieleden van het Waterschap Hollandse Delta (WSHD). 

De VV telt 30 leden. Daarvan bezetten 9 leden een zogenaamde geborgde zetel. Deze zijn benoemd vanuit land- en tuinbouworganisaties, bedrijven en industrie en natuurorganisaties. Via de verkiezingen van 20 maart jl. zijn de 21 overige leden gekozen. Namens de SGP-fractie is Wim de Jong opnieuw beëdigd als lid van de VV van WSHD. Wim ziet er naar uit om ook de komende vier jaar, bij leven en gezondheid, zijn energie te geven aan het algemeen bestuur van het waterschap.

Iedere fractie mag twee zogenaamde commissieleden leveren. Namens de SGP zijn dat Albert Jan van den Berg en Bert Staat geworden. Ook zij hebben op 28 maart jl. de eed afgelegd. Beide commissieleden willen met bevlogenheid invulling geven in hun rol als commissielid.

Als (steun)fractielid maken Sjaak van Helden, Peter Grinwis en Thijs Visser deel uit van de fractie.

In de campagnetijd is reeds actief samengewerkt door dit zestal. Wij hopen dat we de kracht van God mogen ontvangen om de komende vier jaar als fractie ons waterschapswerk op een betrokken wijze ter hand mogen nemen.